Nada melhor do que começar a semana com uma sopinha de cenoura e curry + bolinhos de limão siciliano para a sobremesa. As duas receitas foram retiradas desse livro da Martha Stewart, cheio de receitas rápidas e deliciosas. Recomendo!

Nothing better than starting the week with a curried carrot soup + glazed lemon cakes for dessert. Both recipes were taken from this Martha Stewart book, full of fast and delicious recipes. I recommend it!

Depois de assar esses cupcakes, decidi decorar alguns no estilo tradicional (com bico de confeitar pitanga) e comer os demais com garfo no pratinho, usando o merengue como acompanhamento. Confesso que essa segunda opção foi a minha preferida (talvez porque desse jeito eu possa comer três vezes mais merengue!). A receita é da revista Claudia.

After baking these cupcakes, I decided to decorate some in the traditional way (using a star tip) and eat the others with a fork and plate, using the meringue as accompaniment. I confess that this second option has been my favorite (maybe because that way I can eat three times more meringue!). The recipe is from Claudia magazine.